Унгарија е земја со еден од најлошите системи за социјално осигурување во ЕУ. Здравјето

Прочитај повеќе

Минатата недела, на 16 јуни, го имавме нашиот прв Raffle настан. Тоа беше ден исполнет со

Прочитај повеќе

Германија е една од најразвиените земји во Европа во однос на социјалното осигурување и бенефициите.

Прочитај повеќе

Ние во UBI4ALL сакаме да разговараме за важноста на 8 Март – Меѓународниот ден на жената. Затоа, ние

Прочитај повеќе

За жал, Грција е добро позната како европска земја која најмногу настрада од финансиската криза во

Прочитај повеќе