Го запознавме нашиот среќен трет победник на UBI4ALL Balázs! Започнавме со ...

Прочитај повеќе

…донаторот кој најави дека ќе донира 500 € месечно на UBI4ALL. Таа напиша во ...

Прочитај повеќе

На 20 септември 2021 година го извлекувавме вториот европски UBI за една година и ...

Прочитај повеќе

Минатата недела, на 16 јуни, го имавме нашиот прв Raffle настан. Тоа беше ...

Прочитај повеќе

Ние во UBI4ALL сакаме да разговараме за важноста на 8 Март – Меѓународниот женски ...

Прочитај повеќе

2020 година беше многу напорна година за застапниците на UBI. Темата на ...

Прочитај повеќе