септември 4

Нашиот трет среќен добитник на UBI4ALL

Го запознавме нашиот среќен трет победник на UBI4ALL Balázs!

Го започнавме месецот со запознавање со нашиот трет победник на UBI4ALL: Балаз. Тој живее во мал град веднаш надвор од Будимпешта, прекрасната унгарска престолнина.

Моментално студира инженерство за животна средина, што беше причина да не се приклучи на нашето Raffle, а дури потоа дозна дека е победник. Имаше испит и учеше, па дури наредниот ден не ни го доби мејлот. Замислете го неговото изненадување!

Честитки за Балаш! Му посакуваме се најдобро и едвај чекаме да слушнеме за неговото искуство со добивањето безусловен основен приход!


Тагови

Основен icnome, Унгарија, трето, ubi4all, победник


Вие исто така може да се допаѓа

Специјална лотарија на UBI за последниот спринт на нашата Европска иницијатива

Специјална лотарија на UBI за последниот спринт на нашата Европска иницијатива

Претплатете се на нашиот билтен сега!

>