Октомври 13

Вториот победник на UBI4ALL живее во Ирска

На 20 септември 2021 година го извлекувавме вториот европски UBI за една година и победникот е Томас од Ирска (Даблин). Тој одговори преку е-пошта 20 минути по завршувањето на преносот во живо. Значи, добра вест бидејќи досега изгледа дека е подготвен да соработува и да зборува за UBI во својот живот.

Колку од вашите пријатели или членови на семејството знаат за UBI? Пријателите на Томас сега ја запознаваат идејата.

Дали имавте можност да го гледате нашиот #secondRaffleEvent во живо? Алтернативно, можете да го гледате пренос во живо на YouTube.


Тагови


Вие исто така може да се допаѓа

Специјална лотарија на UBI за последниот спринт на нашата Европска иницијатива

Специјална лотарија на UBI за последниот спринт на нашата Европска иницијатива

Претплатете се на нашиот билтен сега!

>