Njihuni me Ekipin

Ekipi UBI4ALL është nga disa vende të Bashkimit Evropian. Gjatë fillimit të Iniciativës Qytetare Evropiane, ne pyetëm veten se si të ardhurat bazë të pakushtëzuara prekin njerëzit e tjerë në vende të tjera. Kështu që ne organizuam shortin e UBI4ALL për të parë efektet e të ardhurave bazë në të gjithë Evropën.

Ana Catarina Neves
Buletini dhe media sociale
Portugalia. Është studente e doktoraturës në Filozofi në Universitetin e Minho, Braga në Portugali, duke studiuar justifikimin filozofik për zbatimin e të ardhurave bazë të pakushtëzuara. Ajo është gjithashtu një asistente mësimore në Nova School of Business and Economics në Lisbonë.
Helwig Fenner
Iniciator & Menaxher i Projektit
Gjermania. Ndihmoi në ndërtimin e Mein Grundeinkommen, i cili bën shorte me të ardhurat bazë rregullisht. Me gruan dhe 4 fëmijët e tij ai jeton në Gjermani në rajonin rural të Uckermark.


Robin Ketelaars 
Uebintegrues
Jeton në pjesën veriore të Holandës me gruan dhe vajzën e tij. Është aktive prej disa dekadash me të ardhura bazë. Ishte gjithashtu webadmin për ECI-UBI në 2013. Aktualisht webmaster me të ardhura bazë me kohë të plotë.

Roswitha Minardi
Blog dhe media sociale
Austria. Jeton në një fshat piktoresk 60 km në jug të Vjenës. Ajo kaloi shumë vite në nivele drejtuese të korporatave ndërkombëtare dhe tani punon si konsulente sistemike. Ajo gjithashtu është e angazhuar me pasion në ubi-lëvizjen prej disa vitesh. Roswitha mban gjithashtu pozicionin e kryetares së kapitullit të EWMD Linz, Austri (Zhvillimi Evropian i Menaxhimit të Grave). 
Willem Gielingh
Rrjeti dhe Marrëdhëniet me Publikun
Holanda. Është një idealist realist dhe pa dritën e parë të diellit në shtator 1950, pasardhës: 2 fëmijë dhe 2 mbesa. Angazhimi i tij është në Kujdesin Bazë (social, siguri rrugore, politike, shoqëri civile).
Sandra Vahle
Drejtor Menaxhues dhe Marketing
Gjermani, Dortmund. Ekspert i marketingut dhe mediave sociale që zotëron një agjenci. Sandra ka studiuar Menaxhim Biznesi dhe ka eksperienca pune në kompani të mëdha ndërkombëtare. Ajo i do qentë dhe fëmijët, verën dhe klubin e futbollit BVB. 
Evita Paraskevopoulou
Media Sociale dhe Grafika

Greqia. Kam jetuar në Athinë gjatë gjithë 46 viteve të mia. Me burrin tim kemi dy fëmijë të mrekullueshëm dhe ne na pëlqen t'u mësojmë atyre solidaritetin dhe shoqërimin. Unë jam anëtar i Lëvizjes Humaniste që nga viti 2004 dhe fotoreporter i Agjencisë Ndërkombëtare të Lajmeve për Paqe dhe Jo-Dhunë Pressenza. Vitet e fundit kam punuar për OJQ me status humanitar, kryesisht në fushën e komunikimit.

Falenderim i veçantë për Sandra, Flo Fuse, Georg, Edda, të gjithë koordinatorët dhe aktivistët kombëtarë të Iniciativës Qytetare Evropiane për një UBI 2020-2022, ekipin e Mein Grundeinkommen dhe të gjithë donatorët që mundësuan këtë projekt.

>