Mbledhja e nënshkrimeve të ECI-së për "Fillimi i të ardhurave bazë të pakushtëzuara (UBI) në BE" po vjen ...

Lexo më shumë

…donatori që njoftoi të dhurojë 500 € në muaj për UBI4ALL. Ajo ka shkruar në gjuhën gjermane, ja ...

Lexo më shumë

Më 20 shtator 2021 hodhëm me short UBI-në e dytë evropiane për një vit dhe fituesi është Thomas nga Irlanda (Dublin). ...

Lexo më shumë

Foto nga Guillaume Groult në Unsplash Ndoshta tashmë e keni “takuar” Lucie, studenten franceze të farmacisë dhe ...

Lexo më shumë

Letonia, një nga tre shtetet baltike, u bë e pavarur nga pushtimi rus vetëm në vitin 1990, gjatë ...

Lexo më shumë