Hungaria është një vend me një nga sistemet më të këqija të sigurimeve shoqërore brenda BE-së. Shëndetin

Lexo më shumë

Javën e kaluar, më 16 qershor, ne patëm eventin tonë të parë Raffle. Ishte një ditë e mbushur me

Lexo më shumë

Gjermania është një nga vendet më të zhvilluara në Evropë për sa i përket sigurimeve shoqërore dhe përfitimeve.

Lexo më shumë

Ne në UBI4ALL dëshirojmë të diskutojmë rëndësinë e 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Prandaj, ne

Lexo më shumë

Greqia, për fat të keq, njihet si vendi evropian që vuajti më shumë nga kriza financiare në të

Lexo më shumë