…donatori që njoftoi të dhurojë 500 € në muaj për UBI4ALL. Ajo shkroi në ...

Lexo më shumë

Më 20 shtator 2021 ne hoqëm UBI-në e dytë evropiane për një vit dhe ...

Lexo më shumë

Ne në UBI4ALL duam të diskutojmë rëndësinë e 8 Marsit – Ndërkombëtare e Grave ...

Lexo më shumë

2020 ka qenë një vit shumë i ngarkuar për avokatët e UBI. Tema e ...

Lexo më shumë

Cilët njerëz me famë botërore njihni që mbështesin të ardhurat bazë të pakushtëzuara? Nuk dua të them ...

Lexo më shumë