Na ndihmoni të financojmë të ardhurat bazë të pakushtëzuara

...dhe kështu zbuloni ndikimin e UBI në Evropë!

Pasi të mblidhen 9600 €, ne e bëjmë shortin dhe paguajmë 800 € në muaj. Asnjë varg i bashkangjitur! Kështu që banorët evropianë mund të testojnë UBI për një vit dhe të na tregojnë për ndikimin e tij.

  Ju gjithashtu mund të dhuroni manualisht me transfertë bankare në
EBI Politische Teilhabe në Europa gUG
IBAN: DE39 4265 1315 0000 0948 47
Qëllimi: UBI4ALL


>