shtator 4

Fituesi ynë i tretë me fat i UBI4ALL

Ne u njohëm me fituesin tonë të tretë me fat të UBI4ALL Balázs!

Ne e nisëm muajin duke u njohur me fituesin tonë të tretë të UBI4ALL: Balázs. Ai jeton në një qytet të vogël jashtë Budapestit, kryeqytetit të bukur hungarez.

Ai aktualisht është duke studiuar për inxhinieri mjedisi, kjo ishte arsyeja pse ai nuk u bashkua me Lotarinë tonë, dhe më pas mësoi se ishte fitues. Ai kishte një provim dhe ishte duke studiuar, madje nuk mori as emailin tonë deri të nesërmen. Imagjinoni habinë e tij!

Urime Balázs! Ne i urojmë të gjitha të mirat dhe mezi presim të dëgjojmë për përvojën e tij duke marrë të ardhura bazë të pakushtëzuara!


Etiketa

bazë icnome, Hungari, e treta, ubi4all, fitues


Ju mund të dëshironi

Regjistrohu në buletinin tonë tani!

>