Politika e Privatësisë

Ju lutemi lexoni në gjuhën angleze. Përkthimi automatik këtu nuk funksionon siç duhet.

Ne në UBI4ALL respektojmë, vlerësojmë dhe mbrojmë të dhënat personale të të gjithë individëve që ndërveprojnë me ne. Në këtë faqe, ju do të gjeni informacion të detajuar se çfarë të dhënash mund të marrim për ju dhe si i trajtojmë të dhënat tuaja. UBI4ALL është një shërbim nga EBI Politische Teilhabe në Europa gemeinnützige UG (haftungsbeschränkt), Handelsregisternummer HRB 13163 NP.

Parimet

Parimet tona udhëzuese për trajtimin e të dhënave personale janë:

 • Ne nuk mbledhim më shumë të dhëna sesa absolutisht e nevojshme për ndonjë qëllim të caktuar.
 • Ne përdorim të dhënat vetëm për qëllimin për të cilin janë mbledhur.
 • Ne nuk ua zbulojmë të dhënat tuaja palëve të treta.
 • Ne mbajmë gjurmët e të gjitha proceseve përmes të cilave marrim të dhëna personale.
 • Ne sigurojmë se ekzistojnë kontrolle shtesë për informacionin financiar.
 • Nëse dëshironi të dini, ne mund t'ju informojmë se çfarë të dhënash ruajmë për ju në çdo kohë.
 • Me kërkesën tuaj, ne do të fshijmë të dhënat personale që kemi mbledhur për ju.
 • I gjithë stafi dhe vullnetarët në UBI4ALL që kanë akses në të dhënat tuaja e kuptojnë rëndësinë e mbajtjes së informacionit tuaj të sigurt dhe të sigurt në çdo kohë dhe u kërkohet të nënshkruajnë një Marrëveshje për Konfidencialitetin e të Dhënave me UBI4ALL.

Ne sigurohemi që kontrollet e duhura fizike, teknike dhe njerëzore janë të vendosura për t'u siguruar që kujdesemi mirë për informacionin tuaj. Megjithatë, ne dëshirojmë të theksojmë se ndërsa bëjmë çmos për të mbrojtur privatësinë tuaj, UBI4ALL nuk mund të garantojë 100% sigurinë e informacionit të ndarë me ne në internet. Disa mënyra të shkëmbimit të të dhënave në internet – të tilla si emailet e pakriptuara – janë gjithmonë në rrezik për t'u përgjuar nga palët e treta pa dijeninë tuaj ose tonën. Prandaj, sa herë që na transmetoni informacion, ju e bëni këtë në rrezikun tuaj. Pasi të marrim të dhënat tuaja, ne bëjmë çdo përpjekje për të siguruar sigurinë e tyre në sistemet tona.

Ne nuk mund të jemi përgjegjës për politikat dhe praktikat e privatësisë së faqeve të tjera të internetit, edhe nëse i aksesoni ato duke përdorur lidhje nga faqet tona të internetit dhe ju rekomandojmë që të kontrolloni politikën e çdo sajti që vizitoni.

Ndonjëherë ne mund të transferojmë informacionin e paraqitur nga ju te një ofrues shërbimi jashtë Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE) – i cili mund të përfshijë një vend që nuk ka të njëjtin nivel të mbrojtjes së të dhënave si brenda BE/ZEE. Në këto rrethana, ne marrim të gjitha hapat e arsyeshëm për të garantuar sigurinë dhe sigurinë e informacionit tuaj siç përcaktohet në këtë Politikë të Privatësisë, duke përfshirë respektimin e marrëveshjes BE-SHBA për mbrojtjen e privatësisë.

Iniciativa qytetare evropiane

Iniciativa Qytetare Evropiane për të Ardhura Bazë të Pakushtëzuara (ECI-UBI) trajtohet nga Bashkimi Evropian. Deklarata e tyre e privatësisë mund të gjendet këtu: https://europa.eu/citizens-initiative/privacy-policy_en

Buletini dhe Info-Mail

Në vende të ndryshme në faqen tonë të internetit, ju mund të regjistroheni për buletinin tonë. Zakonisht ne do t'ju kërkojmë vetëm adresën tuaj të emailit. Në disa raste ne mund të kërkojmë gjithashtu emrin dhe shtetin tuaj për të personalizuar komunikimin tonë me ju. Ne do ta përdorim këtë informacion vetëm për t'ju dërguar buletinin me email. Regjistrimi juaj do të hyjë në fuqi vetëm pasi ta keni verifikuar duke klikuar në lidhjen në emailin e konfirmimit që e dërgojmë më pas në adresën e emailit që keni dhënë (procedurë e zgjedhjes së dyfishtë).

Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë duke klikuar në lidhjen e çregjistrimit në pjesën e fundit të ndonjë prej buletineve që keni marrë nga ne.

Për të shpërndarë buletinin tonë, përditësimet e fushatës dhe postat e informacionit tek anëtarët tanë, ne përdorim mjetin online "SendinBlu". Shihni e tyre kushtet e përdorimit.

Për të përmirësuar cilësinë e buletineve që po ju dërgojmë dhe për t'i bërë ato më informuese për ju, ne mund të përdorim funksionin e gjurmimit të SendinBlue. Kjo na lejon të shohim kur keni hapur një buletin të caktuar dhe nëse keni klikuar në ndonjë nga lidhjet në buletin. Vetëm një grup shumë i vogël brenda Ekipit tonë ka akses në këtë informacion dhe ne nuk i ndajmë këto njohuri brenda të gjithë organizatës UBI4ALL ose me palët e treta (përveç ndoshta në formën e statistikave anonime, të grumbulluara).


Donacionet

Për të trajtuar donacionet dhe për të mbledhur fonde për Raffle, ne përdorim mjete të palëve të treta. Nëpërmjet këtyre, mund t'ju kërkohet të jepni të dhëna që ju identifikojnë si donator dhe qëllimin e dhurimit tuaj. Mund të kërkohen informacione të mëtejshme për t'ju siguruar një faturë. Këto të dhëna mund të aksesohen vetëm nga Thesarari, Ndihmësi(t) e tij/saj dhe Kontabilisti ynë rreptësisht për qëllime që lidhen me kontabilitetin dhe përmbushjen e detyrimeve tona të informacionit ndaj autoriteteve tatimore holandeze. Në të ardhmen, ne mund të kërkojmë nga ofruesit e jashtëm të shërbimeve të kontabilitetit që të na ndihmojnë me detyrimet tona kontabël, në të cilin rast ne mund t'i ndajmë të dhënat nga këto transaksione me ta, në kushtet e konfidencialitetit dhe moszbulimit të rreptë.

Aktualisht ne përdorim shërbimet e mëposhtme të trajtimit të pagesave:

 1. Mjeti i trajtimit të transaksioneve "shirit". Shihni e tyre njoftimi i intimitetit.
 2. Mjeti "PayPal". Shihni e tyre Politika e Privatësisë  Marrëveshjet juridike.

 

biskota

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në pajisjen tuaj për të na ndihmuar t'ju ofrojmë një përvojë më të mirë të përdorimit të faqes sonë të internetit. Cookies bëjnë shumë gjëra të ndryshme, si p.sh. na lejojnë të personalizojmë faqen e internetit sipas kërkesave tuaja, të vlerësojmë numrin e vizitorëve në faqen tonë, duke përfshirë burimin dhe modelet që lidhen me këtë trafik, të kuptojmë se si vizitorët e përdorin faqen dhe si mund ta përmirësojmë këtë përvojë.

 

Mjete të palëve të treta

Disa nga mjetet e palëve të treta që kemi ngulitur në disa nga faqet tona mund të përdorin kuki për të mbledhur informacione anonime rreth jush. Nëse jeni identifikuar në llogarinë tuaj me këta ofrues shërbimesh (lista më poshtë), informacioni për vizitën tuaj në faqen tonë të internetit mund të lidhet me informacionin e profilit tuaj. UBI4ALL nuk ka qasje në këto të dhëna. Nëse dëshironi të parandaloni që shërbimet e tjera të regjistrojnë të dhëna për vizitën tuaj në faqen e internetit të UBI4ALL, ju lutemi sigurohuni që të dilni nga profili juaj atje përpara se të vizitoni faqen tonë.

Në këtë pikë, ne përdorim mjete nga ofruesit e mëposhtëm të palëve të treta në disa faqe në faqen tonë të internetit:

 • Në disa nga faqet tona ne vendosim harta dhe formularë të ofruar nga Google LLC. Në disa raste mund të lidhemi edhe me dokumentet e ruajtura në serverët e Google. Në raste shumë të rralla (p.sh. regjistrimi për ngjarje ose aktivitete të tjera të organizuara nga UBIE) ne mund të përdorim Format e Google për të mbledhur të dhëna personale. Shikoni politikën e privatësisë së Google..
 • Në disa faqe, ne vendosim video nga YouTube, një shërbim i Google LLC. Shikoni Google politikën e privatësisë për YouTube.

Ju lutemi, kini parasysh se nëse jeni të identifikuar në këto shërbime, ata mund të gjurmojnë vizitën tuaj në ato faqet tona ku janë ngulitur këto mjete.

 

Pritja dhe skedarët e regjistrit

Uebsajtet tona priten nga Siteground. SiteGround është një zotërim i kompanive të regjistruara në SHBA, MB, Bullgari dhe Spanjë që menaxhon katër zyra dhe disa vendndodhje qendrash të dhënash në mbarë botën. https://www.siteground.com/company

Uebsajtet tona janë krijuar me këtë mjet "Wordpress" Ky mjet është në pajtim me Kushtet e Shërbimit të Automattic, kompania mëmë e WordPress.

Të gjithë format tona të internetit përdorin teknologjinë SSL (“Secure Socket Layer”) për të garantuar sigurinë e informacionit që na transmetoni.

 

Kontaktoni për kërkesat për trajtimin e të dhënave

Ne do të mbajmë informacionin tuaj personal në sistemet tona për aq kohë sa është e nevojshme për aktivitetin përkatës dhe do të përmbushim çdo kërkesë ligjore ose rregullative. Kjo është në mënyrë që ne të mund të ofrojmë shërbimet ose informacionin që ju keni kërkuar, për të administruar marrëdhënien tuaj me ne, për të siguruar që ne të mos komunikojmë me ju nëse ju na keni kërkuar të mos e bëjmë këtë dhe të respektojmë ligjin.

Ju keni, në kushte të caktuara ligjore, të drejtën të kërkoni:

 1. informacion mbi të dhënat që ruajmë për ju
 2. ndryshimet e të dhënave që ruajmë për ju
 3. qasja në të dhënat tuaja është e kufizuar
 4. fshirja e informacionit personal që ruajmë për ju.,

Nëse dëshironi të kërkoni ndonjë nga sa më sipër, ju lutemi dërgoni një email në info@ubi4all.eu

EBI Politische Teilhabe në Europa gUG është një organizatë jofitimprurëse e regjistruar në Gjermani, Hauptstrasse 24, 17291 Uckerfelde.

Procesi i rishikimit

Rreth një herë në vit, nëse kërkesat ligjore ndryshojnë ose kur prezantojmë procese të reja të mbledhjes së të dhënave, ne rishikojmë politikën tonë të privatësisë dhe e rishikojmë atë sipas nevojës.

Ky version u përditësua më 20. Nëntor 2020.

>