tetor 13

Fituesi i dytë i UBI4ALL jeton në Irlandë

Më 20 shtator 2021 hodhëm në short UBI-në e dytë evropiane për një vit dhe fituesi është Thomas nga Irlanda (Dublin). Ai u përgjigj me email 20 minuta pasi mbaroi transmetimi i drejtpërdrejtë. Pra, një lajm i mirë pasi deri tani duket se ai është i gatshëm të bashkëpunojë dhe të flasë për UBI në jetën e tij.

Sa nga miqtë ose anëtarët e familjes tuaj dinë për UBI? Miqtë e Thomas tani e njohin idenë.

A keni pasur rastin të shikoni tonën #secondRaffleEvent jetojnë? Përndryshe, ju mund të shikoni transmetim i drejtpërdrejtë në youtube.


Etiketa


Ju mund të dëshironi

Regjistrohu në buletinin tonë tani!

>