mund 23

Lotaria speciale e UBI për sprintin final të Iniciativës sonë Evropiane

Mbledhja e nënshkrimeve të ECI-së për “Fillimi i të ardhurave bazë të pakushtëzuara (UBI) në BE” po përfundon më 25 qershor. Prandaj ne do të bëjmë një lotari të veçantë më 20 Qershor dhe po dhurojmë aq sa është tani në vazo: 4,800 euro – që janë 6 muaj të ardhura bazë.

Njëri prej jush do të përjetojë në jetën reale atë që ndihet të kesh të ardhura bazë të pakushtëzuara (UBI).

Dhe pas kësaj vazhdon edhe më mirë. Sepse ne po hapim UBI4ALL për njerëzit në TË GJITHË Evropën – përtej shteteve të BE-së. Shumë nga miqtë tanë do të jenë të lumtur për këtë në vende si MB, Zvicra, Serbia, Norvegjia dhe qyteti i Vatikanit 😉
Sigurisht, në lotarinë tonë do të lejohen të marrin pjesë edhe njerëz nga Ukraina. Dhe ne nga ekipi do të mirëprisnim shumë nëse një person nga vendi i shkatërruar nga lufta do të fitonte.

Dhe për aq sa do të donim të shihnim një fund të luftës, koncepti i të ardhurave bazë të pakushtëzuara nuk është vetëm ndihmë emergjente. Është më shumë, domethënë një ndryshim paradigme që i garanton ÇDO qenie njerëzore të drejtën për të jetuar me dinjitet.
Pra, çdo donacion që mbush tenxheren e UBI për lotarinë tjetër të plotë evropiane është shumë i mirëpritur.

Në këtë frymë, ftoni të gjithë miqtë tuaj këtë herë të fundit nga vetëm vendet e BE-së në UBI4ALL. Si gjithmonë, regjistrimi për lotarinë është pa pagesë dhe i hapur për personat mbi moshën 16 vjeç që janë rezidentë në një vend të BE-së. Si gjithmonë, të gjithë ata që janë regjistruar tashmë në UB4ALL hyjnë automatikisht në lotari – ju nuk keni nevojë të bëni asgjë dhe do të merrni numrin tuaj të shortit një ditë para shortit.

Kalofshi mirë dhe shihemi së shpejti!

Ekipi juaj UBI4ALL


Etiketa

të ardhura bazë, të ardhura, short, lotari, surprizë, fitues


Ju mund të dëshironi

Regjistrohu në buletinin tonë tani!

>