mund 22

Falimentimi pa kompromis bën donacion prej 500 €

…donatori që njoftoi të dhurojë 500 € në muaj për UBI4ALL. Ajo ka shkruar në gjuhën gjermane, ja përkthimi: 

Unë mbështes UBI4ALL sepse jam i bindur që ofron mbështetjen që duhet dhe çliron shumë kreativitet. Për më tepër, ai kundërshton modelet e biznesit të kompanive që paguajnë paga aq të ulëta sa punonjësit e tyre ende duhet të plotësojnë, pavarësisht punësimit të plotë. Prandaj këto kompani janë të subvencionuara nga shteti, gjë që është skandaloze. Ata "meritojnë" vetëm një gjë: falimentimin pa kompromis. Me një të ardhur bazë, punëtorët mund t'i shpëtojnë modeleve të tilla të pagave, kjo u kthen atyre dinjitetin.


Etiketa


Ju mund të dëshironi

Regjistrohu në buletinin tonë tani!

>